بر اساس جدیدترین مطالعاتی که در این مدت فکرم مشغول انها بود ایده ی جالب و قابل توجهی در ذهنم ظاهر شد که چگونگی و علت انبساط جهان را توضیح میدهد بعد از اینکه مفهوم واقعی فاصله بین اجسام یا ذره ها را درک کردم و توانستم روابطشان را فرمول بندی کنم در این راه اطلاعات جدیدی نصیبم شد مثل این میمونه که وقتی ماشین اختراع شد سوالات فراوان درباره ی چگونگی کارکرد و ایجاد کمر بند ایمنی و بدیدار میشود خب حالا که مفهوم واقعی فاصله را فهمیده ایم سراغی از فرمول نیوتون که به نیروی گرانش بین دو جسم است میرویم ان نیرو ی بین دو جسم با مجذور فاصله ی انها نسبت عکس دارد خب من فرمول محاسبه فاصله واقعی را در مخرج ان قرار میدهم یک فرمول جدیدی حاصل میشود کی میتوان محاسبه کرد یک ذره بر مقدار فاصله دلخواه هر کسی که بخواد نیرو وارد کند مثلا میتوان فهمید یک ذره ی یک میلیون کیلوگرم به فاصله دو متر ویا حتی ده کیلومتر چه نیرویی وارد میکند در واقع ان ذره به فضا نیرو وارد میکند و چیزی که ما انرا فضا مینامیم اتر نام دارد هر ذره ای که دارای جرم باشد به اتر نیرو وارد میکند و تحت تاثیر ان نیرو فضا را خم میکند خب من از این نیرو یک نکته جدید فهمیدم ایا این ذره میدان گرانشی را هم در اطراف خود ایجاد میکند ! بله درست مثل میدان الکتریکی که حاصل تقسیم نیرو بر بار جسم است این ذره میدان گرانشی در اطراف خود ایجا میکند و حالا اگر یک ذره دیگر با جرم کمتر وارد میدان گرانش ان شود به ان ذره در حدود معینی که در میدان قرار گرفته مقدار مشخصی نیرو وارد میکند خب فرض میکنیم ذره با جرم بزرگتر فاصله معینی از ذره کوچکتر دارد و میدان مشخصی هم در عین حال با نسبت مع فاصله انها دارد فرض کنید ذره اولی ستاره است و جرمش رفته رفته کاهش میابد و میدان هم با جرم ستاره نسبت مستقیم دارد در نتیجه میدان هم کاهش میابد ولی چه چیزی در این میان افزایش میابد خب معلومه فاصله بین دو ذره و این روند دائم درحال انجام است خی بریم سراغ سراغاز جهان یعنی بیگ بنگ یک ذره در ابتدا با جرم بینهایت را فرض کنید و سبس منفجر میشود یعنی جرم خودرا از دست میدهد با توجه به هم ارزی جرم و انرزی که اینیشتین ثابت کرد جرم را میتوان بصورت انرزی و انرزی را بصورت جرم تبدیل کرد خب بعد از انفجا جرم بینهایت بصورت تابش نور جرم خودرا به انرزی تبدیل میکند و با ادامه روند تبدیل انرزی جرم ان کاهش میباد و از این رو که در موقع انفجار ذره ها از هم جدا شده اند انها هم جرم خود را از دست میدهند و انرزی بصورت نور ازاد میکنند بس طبق فرمولی که در بالا ازش صحبت کردم فاصله بین ذره ها رفته رفته همراه با کاهش جرم افزایش میابد در نتیجه میتوان گفت جهان که از یک نقطه اغاز شده با کاستن جرمش فاصله اش از ذره ها زیاد میشود یعنی جهان در حال انبساط است و ممکن است این روند تا ابد ادامه بیدا کند برگردیم به سیاهچاله ای که در کهکشان راه شیری وجود دارد و میدانیم جرم ان بیشترین جرم را در ان فضا دارد و نیز در حال خود جوشی است یعنی دائم در حالا تبدیل جرم به انرزی است و همه ستاره ها و سیاره ها در میدان گرانش ان قرار دارن در نتیجه با کاستن جرم بصورت انرزی ان کهکشان میدانش ضعیفتر میشود و در نتیجه نیرویی که به ان ذره ها وارد میکند هم ضعیفتر میشود یعنی انبساط میابد و این انبساط تا زمانی که جرم وجود دارد ادامه میابد .بعدا تمام این روابط را بصورت ریاضی اثبات خواهم کرد.
The theory of the expansion of the universe
تئوری انبساط جهان
The new and actual meaning of the distance between the two objects
جرم ,ذره ,ان ,فاصله ,میدان ,میکند ,که در ,ذره ها ,وارد میکند ,میکند و ,یک ذره ,مفهوم واقعی فاصله

درباره این سایت